راهنمای خرید کفش دخترانه

انتخاب و خرید کفش دخترانه یکی از مهمترین دغدغه های والدین می باشد. برای انتخاب کفش مناسب که هم باعث زیبایی بیشتر دختران و هم باعث شیک پوشی آن ها شود، باید نکاتی را مد نظر قرار داد. در این مقاله وبلاگ پوشاک لباس بچگانه آلدی قصد دارد شما را با نکات مهم و کلیدی در هنگام خرید کفش بیشتر آشنا نماید.
مدل کفش کفش دختران را بر چه اساسی انتخاب نماییم،آیا باید به جنس کفش بیشتر توجه کنیم یا زیبایی ظاهری آن، سایز مناسب برای خرید کفش دختران کدام است، و شاید چندین سوال مهم دیگر که والدین در هنگام برسی کفش های مختلف در ذهن خود مرور می کنند.
زمان مناسب برای خرید کفش دخترانه :
سرعت رشد در زمان کودکی و نوجوانی بسیار بالاست و لباس ها شاید پس از چند ماه برای کودک تنگ و بدون استفاده شود، به همین دلیل یکی از مهمترین سوالات والدین در خصوص بهترین زمان برای خرید کفش مخصوص دختر است.
شاید بر این باور باشید که هر وقت کودک شما احساس ناراحتی و تنگی احساس کرد و به شما اطلاع داد باید کفس دیگری برای آن تهیه کنید اما این تصور غلط است. والدین باید به صورت ماهانه سایز پا و کفش دختر خود را برسی کرده و در صورت مشاهده کوچک یا تنگ شدن کفش نسبت به خرید کفش جدید اقدام نمایند. در هنگام برسی توجه کنید که در صورت متراکم بودن انگشتان پای کودک این کفش باعث آسیب رساندن به پا و سلامت آن می شود و باید کفش را تعویض نمود.
راهنمای انتخاب مدل کفش دخترانه :
کدام مدل کفش دخترانه کاربرد بیشتری دارد و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. آیا پوشیدن کفش سبک اسپورت باعث جذابیت بیشتر ظاهر دختران می شود یا کفش های مجلسی و ساده. والدین در هنگام خرید معمولا با این سوالات و چالش ها روبه رو می شوند. اولویت اول در خرید کفش راحتی می باشد و پس از آن ظاهر و زیبایی باید مد نظر قرار گیرد. کفش های پشت باز برای استفاده در بیرون منزل مناسب نیستند و پای دختر در آن ها به خوبی قرار نمی گیرد.
پس بهتر است کفش بندی یا چسبی را برای دختر خود انتخاب نمایید. به دلیل حساسیت پا و بروز بیماری های پوستی بهتر است کفشی انتخاب کنید که دارای قابلیت تنفس باشد و هوا در کفش جریان داشته باشد، کفش های چرم و کتان از کیفیت بالاتری برخودار می باشند و قابلیت تنفس به دلیل جنس به کار رفته در آن ها فراهم می باشد.
کفش پاشنه دار یا بدون پاشنه برای دختران؟!
شاید یکی از سوالات اصلی والدین انتخاب کفش با پاشنه یا بدون پاشنه باشد، اگر چه کودکان علاقه خاصی به پوشیدن کفش های پاشنه دار دارند اما بهتر است دور کفش های پاشنه دار را خط بکشید و کفش های بدون پاشنه برای آن ها خریداری کنید زیرا این کفش های برای استفاده روزمره نمی تواند انتخاب مناسبی باشد و بیشتر در محافل رسمی و مهمانی ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. مضاف بر این پوشیدن کفش پاشنه دار باعث بروز آسیب های نخاعی و فشار بر روی کمر خواهد شد.