چگونه هزینه تولید لباس بچه گانه را کاهش دهیم؟

برای تولید کننده های پوشاک بچه گانه، بحث هزینه های جاری بسیار مهم است. قیمت مواد اولیه و پارچه هر روز بالاتر می رود و قیمت نهایی جنس تولید شده نیز به پیروی از آن، گران تر می شود. این چرخه در نهایت به ضرر مصرف کنندگان و خریداران لباس کودک نیز خواهد بود. بنابراین لازم است تا هزینه تولید لباس بچه گانه را تا حد امکان کاهش داد. کاستن هزینه های تولیدی روی قیمت محصول نیز تاثیر دارد و تولید کنندگان و خریداران هر دو قشر از این کاهش قیمت سود خواهند برد.
برخی از افراد سودجو اجناس بی کیفیت را با قیمت های پایین تری به فروش می رسانند که موجب نارضایتی خریداران شده است. هدف از کاهش هزینه های تولید لباس بچه گانه، کاهش کیفیت پوشاک نیست بلکه تولید کنندگان معتبر سعی دارند با حفظ کیفیت لباس از هزینه های متفرقه کم کنند. افت کیفیت کار تنها موجب از دست دادن مشتری شده و چرخه تولید را با شکست مواجه می کند.
راه های کاهش هزینه تولید لباس بچه گانه
در یک نگاه کلی می توان گفت که در تولیدی پوشاک بچه گانه، دو عامل روی هزینه ها تاثیر می گذارد.. اولین و مهم ترین عامل مربوط به تهیه متریال اولیه است. قیمت پارچه نیز همچون دیگر لوازم در حال افزایش است. در مواردی حتی پیدا کردن پارچه های خوب و با کیفیت مناسب، مشکل شده است. البته تولیدی های لباس کودک، متریال اولیه را به صورت عمده خریداری می کنند! و قیمت ها بسیار کمتر از خرید متری پارچه است.
اما دومین عامل مربوط به هزینه های اجرایی در تولید لباس بچه گانه است. هزینه های اجرایی شامل طیف وسیعی از موارد است. از اجاره کارگاه خیاطی و تولیدی لباس گرفته تا دستمزد دوزنده ها و دیگر موارد و جزئیات همگی روی قیمت تمام شده لباس کودک تاثیر می گذارند. از بحث تورم و گران شدن اجاره بها و غیره که بگذریم یک مشکل بزرگ در هزینه های اجرایی دیده می شود و آن هزینه های جانبی تولید لباس یا همان” پرتی” است.
پرتی فقط مربوط به دم قیچی های لباس نیست. در موارد متعددی می توان پرتی یا به نوعی اتلاف را مشاهده کرد. از جمله مهم ترین موارد پرتی که موجب افزایش هزینه تولید لباس بچه گانه می شود می توان به این موارد اشاره کرد:
پرت در مصرف انرژی: هزینه های آب و برق و …)
- پرت متریال ( دم قیچی ها)
- پرت تبلیغاتی
- پرتی در هزینه های رفاهی
- و …….
همیشه در یک تولیدی پوشاک کودک امکان دارد که برخی موارد پیش بینی نشده و حوادث غیر معمول رخ بدهد. این موارد گاهی هزینه های تولید را بسیار افزایش می دهد! اما در حالت عادی تنها راه برای کاهش هزینه ها، صرفه جویی و به نوعی مدیریت در هزینه های جانبی تولیدی است.
صرفه جویی در هزینه تولیدی پوشاک کودک
هزینه تولید لباس بچه گانه با توجه به محل، تغییر می کند.مکان تولیدی را در محل مناسب انتخاب کنید تا در هزینه های حمل و نقل، هزینه ایاب و ذهاب کارگران و …. صرفه جویی شود.
متریال( نخ، دکمه، زیپ) و پارچه های را از تامین کننده های اصلی تهیه کنید تا هزینه های واسطه گری کاهش حدف شود.
با خرید نقدی پارچه می توانید تخفیف خوبی بگیرید و متریال ارزان تری تهیه کنید.
در چینش الگو ابتکار نشان دهید تا حداکثر استفاده از عرض پارچه بشود.
دوزنده های ماهر، کارهای با کیفیت و مناسب تری تولید می کنند.
very good submit, i definitely love this web site, keep on it
http://www.vorbelutrioperbir.com